Золотоніські учні презентували виставу

Золотоніські учні презентували виставу

Нещодавно в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників відбулася звітно-виборча конференція обласної Ліги старшокласників Черкащини. Після вітального слова заступника директора Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА Сімушіної О. І. слово надали учасникам шкільного театру нашої Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату «Точка зору». Учні презентували виставу «Нам болить за Україну, або Недитячий погляд на війну». Це був перший виступ наших акторів з цією виставою не на рідній сцені, тому і діти, і педагоги дуже хвилювалися. Проте з перших хвилин вистави стало зрозуміло, що нашим акторам вдалося підкорити глядачів.

Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській міській раді.

Своєю щирістю, справжністю їм вдалося вразити їх до сліз. «Коли я вийшла на сцену і побачила заплакані очі красивих юнаків, я була вражена, – говорить Вікторія Коржик. – Якийсь чоловік плакав, не соромлячись своїх сліз. Це дуже приємно, коли бачиш у залі такі очі – очі, котрі тебе розуміють, котрі переживають разом з тобою». «Приємно, що наші ровесники сприймають події , що зараз відбуваються в Україні, так само трепетно, як і ми», – ділиться враженнями Юля Сідєльнікова. О. І. Сімушіна подякувала юним акторам та їх керівникам. НЕ стримувала емоцій і депутат Черкаської обласної ради Трофімова С.В. Вона подякувала дітям та висловила думку про те, що виступ наших дітей мають побачити всі депутати обласної ради.

Вражені успіхом наших дітей, ми поверталися додому. Сподіваємося, що це додасть їм наснаги та впевненості, а їх майбутнє буде мирним та світлим.

На ній, зокрема, відзначили лідерів. Взяла участь в конференції та надала підтримку «Обласна Ліга старшокласників Черкащини об’єднала лідерів шкільного самоврядування. Ліга працює заради впровадження школярами соціально корисних проектів, створює можливості обміну досвідом. Така громадська робота без сумніву є корисною, сприяє розвитку людей. В майбутньому планую створити молодіжну громадську організацію, щоб продовжувати роботу, використовуючи вже набутий досвід. Хочу працювати на майбутнє нашої країни», – зазначив Олександр Кравець, учень 11-а класу Черкаської спеціалізованої школи 1-3 ступенів № 28 Черкаської міської ради, лідер шкільного самоврядування вже протягом 3-х років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x