Гравець «Черкаських Мавп-01» Ілля Голощапов – найкращий центровий України

Гравець «Черкаських Мавп-01» Ілля Голощапов – найкращий центровий України

Нещодавно в Дніпропетровську фінішував чемпіонат України з баскетболу серед юнаків 2001-го року народження.
«Черкаські Мавпи-01» посіли в ВЮБЛ четверте місце. Одним із кращих гравців сезону став вихованець баскетбольної школи «Черкаських Мавп» – Ілля Голощапов. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті mavpabasket.com.

У фінальній частині чемпіонату Голощапова визнали найкращим центровим України цієї вікової групи. На те були всі підстави. Гравець «Мавп-01» мав вражаючу статистику протягом трьох матчів фінального етапу. У середньому за гру в Дніпропетровську Голощапов здобував 13.3 очок і виконував 16 підбирань і в усіх трьох вирішальних іграх здобував дабл-дабл.

Цікаво, що Ілля Голощапов, як і ще кілька гравців юнацьких команд нашої баскетбольної школи, отримав запрошення в тренувальний табір основної команди «Черкаських Мавп». Ілля уже провів перше тренування зі своїми старшими партнерами.

«Зараз ми даємо шанс нашим талановитим вихованцям, вони зможуть потренуватися з основою, це хороший досвід, – сказав Максим Міхельсон, головний тренер БК «Черкаські Мавпи». – Голощапов також отримав запрошення. У нього високий потенціал, але потрібно ще дуже багато працювати над тим, щоб його реалізувати, сподіваюся, усім нам це вдасться».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x