На Черкащині рятувальники спілкувалися зі школярами

На Черкащині рятувальники спілкувалися зі школярами

У двох районах області рятувальники провели акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

У рамках Всеукраїнської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №11 і №14, К-Шевченківського та Уманського районів завітали до дітей та вчителів школи-інтернат та ЗОШ №14 м.Умань.

Під час зустрічі співробітники місцевих підрозділів ДСНС поспілкувалися із школярам щодо питань безпеки. Особливу увагу напередодні осінніх канікул, враховуючи початок опалювального сезону, фахівці ДСНС приділили проблемам експлуатації приладів опалення. Спілкуючись із учнями, розглянули можливі надзвичайні ситуації на водних об’єктах, а також у лісових масивах, під час виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Завітавши до школи на пожежно-рятувальних автомобілях рятувальники продемонстрували дітям основні можливості пожежно-рятувальної техніки. Учасники акції мали можливість оглянути оснащення автомобіля потримати у руках зразки спорядження та обладнання, приміряти бойовий одяг та захисні шоломи рятувальників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x