Інформацію про введення тимчасової адміністрації в ПриватБанк спростували

Інформацію про введення тимчасової адміністрації в ПриватБанк спростували

Нещодавно з\’явилася інформація про те, що 8 листопада НБУ введе в ПриватБанк тимчасову адміністрацію. Однак і керівництво банку, і представники Нацбанку цю інформацію спростували.

На сторінці Національного банку України в Facebook опубліковано повідомлення першого заступника голови НБУ Олександра Писарука: «ПриватБанк є системно важливим для фінансової системи і найбільшою ощадним спеціалізованим банком, обслуговуючим 34% вкладів населення країни. Регулятор здійснює постійний моніторинг діяльності через кураторів і приділяє особливу увагу всім системним банкам. На сьогодні ПриватБанк виконує нормативи ліквідності, працює в звичайному режимі і безперебійно обслуговує клієнтів».

Представники ПриватБанку також прокоментували чутки. «Досить уже нас націоналізувати і вводити в нас тимчасову адміністрацію», – написав перший заступник голови правління банку Олег Гороховський.

Керівник IT-напрямку ПриватБанку Дмитро Дубілет також зазначив, що аномальних стрибків по зняттю коштів у банку не спостерігалося. «Такі чутки в нашій країні виникають навколо кожного великого банку приблизно раз на місяць», – написав Дмитро на своїй сторінці в соцмережі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x