Що подарувати, підкаже гороскоп

Що подарувати, підкаже гороскоп

Чим ближче до свят, тим більше люди переймаються питаннями вибору подарунків. А варіантів є настільки багато, що навіть не знаєш, на чому зупинити свій вибір, особливо якщо це стосується не дуже знайомої людини. А чи не задумувалися ви над тим, що в такому випадку можна скористатися астрологічним гороскопом? Інформує власний кореспондент «Нової Доби».

Овен
Представники цього знаку зодіаку дуже активні й упевнені в собі люди. Проте деколи їм буває тяжко у спілкуванні з оточуючими через свою впертість та впевненість у правильності своєї думки. Тому Овни оцінять подарунки, що дозволяють їхньому мозку працювати.
Наприклад, чудовим подарунком буде головоломка або книга. Овни – прихильники корисних подарунків, тому зайвий набір інструментів або кухонне приладдя завжди знайдуть своє місце. Актуальними будуть різноманітні подорожі та спорядження для екстремальних видів спорту.

Телець
Тільці досить прагматичні і добре розбираються у фінансах. Тому в якості подарунку підійде все, що пов’язане з грошима. Наприклад, подарункові сертифікати, гаманці, пормоне тощо.
Різноманітні дрібнички та сувеніри-статуетки не будуть оцінені Тільцями сповна. Бажано їм дарувати те, що вони можуть використати в своєму повсякденному житті. А ще краще, щоб ці люди могли обрати варіант свого подарунку.

Близнюки
Люди цього знаку зодіаку вважаються багатогранними особистостями. Тому можна розглядати такі варіанти, які будуть переливатись різними кольорами райдуги. Наприклад, перламутрова парасолька, набір кольорових тіней.
Більше самого подарунку Близнюки зрадіють процедурі його вручення. Якщо це буде в гарній романтичній атмосфері або спеціально спланованих обставинах, будьте певні: Близнюки ще довго пам’ятатимуть такий цінний подарунок.

Рак
Рак і Змія дуже романтичні й чуттєві. Можна сказати, що й меланхолічні. Тому підійде такий подарунок, який лиш підкреслить ці переживання. Хороша книга, фільм зі щасливим кінцем, квитки в театр, виставки або знайомство з новим рестораном.
Раки за своєю натурою люблять воду та всі водні процедури. А це значить, що набори для ванни або елементи декору для ванни будуть хорошим та корисним подарунком. Крім того, люди цього знаку часто можуть відкрито сказати про свої бажання щодо подарунку. Тому головне уважно слухати.

Лев
Важливим для Лева буде не стільки сам подарунок, як слова, з якими ви будете його дарувати. Жоден Лев не встоїть перед лестощами та трішки пафосними зверненнями, які підкреслюватимуть красу й велич особистості.
У подарунках теж варто орієнтуватися на деталі, прикраси та дрібниці. Зверніть увагу на особливості людини, якій купуєте подарунок. Якщо цей Лев курить, підійде дорогий портсигар. Жінкам – коштовності та клатч з паєтками, блискітками. Все, що можна віднести до розкоші, – варіант. Фотокамера, подорож, абонемент у дорогий фітнес-клуб, розкішна вечеря… Але якщо подарунок зроблений від чистого серця і з гарними словами, підійде навіть іграшкова фотокамера.

Діва
Під час зимових свят Дівам хочеться тепла й затишку. Люди цього знаку досить педантичні, люблять чистоту й комфорт в оселі. Тому варто обирати подарунок з того, що створить для Діви такий комфорт.
Наприклад, м’який затишний светр, нова шапка, рукавиці, ковдра. Тепло й затишок – це зимова мрія Дів. Але не варто забувати, що, незважаючи на свою зовнішню скромність, Діви люблять і цінують дорогі подарунки. Тому, якщо збираєтеся купувати телефон «не останнього» покоління, краще відмовитися від такої ідеї.

Терези
Навіть якщо Терезам не сподобається подарунок, ви ніколи про це не дізнаєтеся. Вони розумні та з дуже розвиненою інтуїцією, тому таким людям сподобається все те, що допоможе ці якості посилювати. Наприклад, хороші книги.
Терези – естети, тому полюбляють приділяти увагу деталям. У їхньому гардеробі завжди буде стильна брошка або шаль. Якщо ви знаєте смаки цієї людини, спокійно можете придбати якийсь аксесуар. Але подарунок обов’язково має бути підібраний так, щоб він перегукувався з внутрішнім світом цієї людини.

Скорпіон
Скорпіони містичні й загадкові. Вони намагаються не розкриватися до кінця, залишаючи за собою таємничий післясмак.
Тому жінкам-Скорпіонам чудово підійде дорога білизна та парфуми, за допомогою яких вони зможуть іще більше переконатися в своїй загадковості. Антикваріат, речі з історією, колекційні предмети теж не залишать Скорпіонів байдужими. А ще вони люблять екстремальні види спорту.
Скорпіони дуже цінують подарунки. Якщо вони не отримують їх від оточуючих, то починають дарувати собі самостійно. Отже, підібрати подарунок для такої людини буде нескладно. Зверніть особливу увагу на упаковку: чим більше буде в ній загадковості й таємничості, тим краще.

Стрілець
Стрільці люблять увагу і прагнуть усім подобатися. Хорошим подарунком для них стане косметичний набір, абонемент у спортзал, парфуми, або все, що допоможе їм виразити свою індивідуальність.
Ці люди люблять дізнаватися багато нового. Тому книги, путівники, курси кулінарії, подорожі тощо будуть гідно оцінені й використані. Стрільці романтичні й веселі, вони зрадіють будь-якому подарунку, який ви зробили самотужки. Це завжди варіант, якщо не знаєте, на чому зупинити свій вибір.

Козеріг
Люди цього знаку відрізняються своєю практичністю. Їх не можна привабити різними романтичними діями, тому краще зупинити свій вибір на сучасних гаджетах і пристроях. Сподобається Козерогам також усе, що зможе підкреслити їхній імідж, – гарний брелок, годинник, гаманець – все те, чим Козеріг зможе користуватися на публіці.
Ваш подарунок має бути довговічним, адже перед прийняттям подарунку Козеріг відповідає собі на запитання: «А чи потрібно це мені?» Тому для обрання хорошого подарунку треба буде виділити трохи часу.

Водолій
Водолії дуже відповідальні, тому найкращим подарунком для них буде визнання та подяка. Ваш подарунок має висловлювати вдячність за те, що ця людина у вас є і зовсім не важливо, що саме це буде.
Прикраси та елементи декору сподобаються Водоліям, але, як і з парфумами, головне вгадати стиль людини. Це один із небагатьох знаків, які насправді зможуть оцінити гарну вишукану статуетку чи сувенір. Подарунок має підкреслювати той особливий зв’язок, який є, у вас із Водолієм.

Риби
Цей знак зодіаку об’єднує багато трудоголіків і людей, які люблять спілкуватися з усім світом. Тому й подарунок варто обирати такий, що відкриє для Риб таку можливість.
Наприклад, новітні пристрої, чи подорож в інше місто, країну, передплата видання. Порадує їх також і техніка, яка звільняє їхній час для спілкування. Творчість та містичність захоплює Риб. Тому набір фарб або квиток на виставку відомого художника неодмінно залишить слід у серці цієї людини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x