У столиці нагородили кращих спортсменів ЧНУ

У столиці нагородили кращих спортсменів ЧНУ

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького відзначено Міністерством освіти і науки України за вагомий внесок у справу розвитку фізичної культури і спорту серед студентської молоді. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

На святі студентського спорту в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося урочисте нагородження переможців та призерів ХХVIII Всесвітньої літньої Універсіади, ХІІ літньої Універсіади України та кращих студентів-спортсменів за підсумками 2014-2015 навчального року.

За результатами ХІІ літньої Універсіади України, вперше в історії незалежності нашої країни університет посів одинадцяте місце серед усіх вишів держави. Серед вищих навчальних закладів, які мають фізкультурні відділення, Черкаський національний став другим, поступившись Кам’янець-Подільському національному університету імені Івана Огієнка.

Почесний кубок за високі спортивні досягнення університету в Україні та світі і подяку ректору привезли до рідного міста проректор з освітньо-виховної роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Запорожець та директор ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я Леонід Нечипоренко.

Серед переможців і призерів універсіад — Олександр Каракай (фехтування), Софія Новіцька, Христина Хвиль, Едуард Калініченко (стрільба з лука), Денис Нечипоренко (легка атлетика), Андрій Болобан та Анастасія Сапсай (дзюдо і самбо), Анастасія Єрмолович, Ксенія Перцева (фехтування), Андрій Шаламов, Олександр Кобець, Максим Мірошніченко, Нікіта Воєвода (баскетбол) та інші.

Їхні наставники – викладачі університету Леонід Нечипоренко, Олена Верещагіна, Віталій Пустовалов, Сергій Гречуха, Олександр Безкопильний, Заслужений тренер України Віктор Фіщук. Велику організаційну роботу провів голова спортивного клубу «Богдан» Володимир Химич.

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького дякує студентам та викладачам за докладені ними зусилля до успіху всієї університетської родини.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x