«Черкаські Мавпи» поступилися «Динамо»

«Черкаські Мавпи» поступилися «Динамо»

У столичному Палаці Спорту «Черкаські Мавпи» та «Динамо» видали хорошу баскетбольну битву. Протягом більшості ігрового часу на паркеті точилася рівна боротьба з елементами шоу. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

БК ДИНАМО – БК ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ – 72:57 (19:19, 18:10, 13:18, 22:10)

Переможця у цьому матчі визначили кілька ривків динамівців. На перший з них у команди Максима Міхельсона знайшлася гідна відповідь, однак у середині четвертого періоду долю гри визначив другий спурт столичних. В підсумку «Черкаські Мавпи» поступилися – 57:72.

Гра почалася з двох влучних атак гостей, на які двома точними кидками відповів Квінтон Доггет, один з яких був з-за периметру. Динамівці вийшли вперед 5:4 і провели ще три результативних атаки. «Мавпи» ж зробили акцент на атаки з периметру. Однак низький відсоток реалізації вплинув на ривок господарів. До середини чверті гості вирівняли становище та вирвалися вперед, почавши більше атакувати з трьохсекундної зони. Довелося Володимиру Рижову брати тайм-аут. Першу чверть команди закінчили з рахунком 19:19.

Більшу половину другої чверті команди йшли очко в очко. Але у другій частині ігрового відрізку кияни вирвалися вперед завдяки влучному триочковому Сліпенчука і данку Фурса, окрім того черкасці не зуміли впоратися із захистом суперника і на перерву команди пішли за рахунку 37:29.

Третю чверть кияни почали ривком 6:2, але кидок Кобця з-за дуги повернув Черкаси у гру (-9). Ця атака стала ковтком свіжого повітря для «Мавп» і до кінця чверті гості скоротили відставання до трьох очок.

Четверта чверть почалася з результативної атаки з середньої відстані від Кобця, на яку Сліпенчук відповів влучним 3-очковим. У наступній атаці Дроздов ефектним данком збільшив перевагу динамівців до 6 очок. Артамонов з-за периметру схибив, а Челован з передачі Дроздова довів перевагу киян до 8-ми очок.

У вирішальних хвилинах динамівці впевнено втримали здобуту перевагу, довівши різницю в рахунку до 15-ти очок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x