142 тис. гривень зарплати не виплатив бюджетникам голова села на Городищині

142 тис. гривень зарплати не виплатив бюджетникам голова села на Городищині

Голова ради одного із сіл Городищенського району не виплатив зарплату працівникам навчального закладу і центру культури. За це йому передбачена кримінальна відповідальність. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

22 січня цього року до Єдиного реєстру досудових розслідувань Смілянською місцевою прокуратурою внесено відомості за фактом невиплати сільським головою заробітної плати працівникам державного навчального закладу і сільського центру культури та дозвілля в одному з сіл Городищенського району на загальну суму 142,4 тис. грн. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 175 (невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування кримінального провадження здійснює слідчий відділ Городищенського відділення поліції Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу від п\’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x