Катерина Грищук: «Ангела Меркель – взірець для мене»

Катерина Грищук: «Ангела Меркель – взірець для мене»

У Черкаському гуманітарно-правовому ліцеї стала президентом Катерина Грищук – цікава дівчина, яка знає чого хоче від життя та впевнено йде до свої мети. Про життєві цілі, кумирів і плани на майбутнє Катерина розповіла кореспонденту «Нової Доби».

– Катерино, чому ти вирішила бути шкільним президентом?
– За три роки, що я навчаюсь у ліцеї, він став для мене другою домівкою. Весь свій вільний час проводжу тут. Ліцей допоміг мені змінитись найкраще, перебороти себе. Викладачі зробили неймовірний вклад у розвиток моєї особистості. Саме тому й з\’явилося бажання зробити наш навчальний заклад ще кращим, зберегти всі існуючи традиції та започаткувати нові, а найбільше повноважень для реалізації цього задуму серед учнів має саме президент.

– Якою була твоя передвиборча кампанія?
– Зібравши групу людей, яким не байдужа доля ліцею, ми перейшли безпосередньо до передвиборчої кампанії. Першим кроком стало створення програми нашої команди. Ідей було багато й ми намагалися найбільш стисло та зрозуміло відобразити їх у пунктах програми. Наступний крок надзвичайно важливий – реклама. Кожен член нашої команди займався агітацією серед своїх друзів, однокласників. Також я, як кандидат на пост президента ліцею, теж відвідувала класні години груп для того, щоб ознайомити ліцеїстів з положеннями нашої програми та відповісти на всі запитання, які виникли в учнів.
– Який відомий політик для тебе є прикладом?
– На мою думку, не всі сучасні політики можуть бути прикладом для наслідування. Але Ангела Меркель без сумніву є однією з тих людей, які можуть стати взірцем. Надзвичайно сильна жінка, яка до того ж є чудовим політиком та дипломатом.

Катерина Грищук: «Ангела Меркель – взірець для мене»

– Чи визначилася ти, у яких навчальний заклад вступатимеш?
– Так, я вже визначила вищі навчальні заклади, у яких би я хотіла продовжити здобувати освіту. Пріоритетним для мене є Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Друге місце розділяють Києво-Могилянська академія та Львівський національний.
– І на останок, що б ти побажала майбутнім кандидатам у президенти школи?
– Не боятися проявляти ініціативу, не боятися нести відповідальність за свої дії та ідеї. Від помилок ніхто не застрахований, але вони не будуть фатальними. У ліцейному колі тебе завжди підтримають, допоможуть та дадуть поради. Варто пам`ятати, що ти не один і для того, щоб змінити ліцей на краще потрібно діяти єдиною командою.

Владислав Макаров

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x