Спортсменам Черкащини допоможуть з інвентарем

Спортсменам Черкащини допоможуть з інвентарем

Засідання виконкому відділення НОК України у Черкаській області відбулося днями. Одним із головних питань порядку денного стало забезпечення спортивним інвентарем провідних спортсменів Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Зокрема, потребу у матеріальному забезпеченні має МСУМК з легкої атлетики Андрій Мартинюк, майстри спорту України з легкої атлетики Денис Нечипоренко і Світлана Марусенко, які виконали норматив на участь у Чемпіонаті Європи, та МСУМК Наталія Золотухіна, яка виконала норматив Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. За рішенням виконкому, спортсменам буде надана фінансова підтримка для забезпечення їх спортивним інвентарем.

Також члени виконкому обговорювали питання видавництва історико-спортивної книги «Лицарі п’яти якостей». І планували спільну діяльність управління у справах сім’ї, молоді і спорту облдержадміністрації, відділення НОКУ в Черкаській області та установи «Спорт для всіх» стосовно організації і проведення фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній період та в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x