Оновлений Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

Звертаємо увагу, що наказом Державної фіскальної служби України від 16.06.2016 №535 затверджено нову редакцію Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, які дозволені до використання суб’єктами господарювання усіх форм власності. Реєстр містить перелік РРО, що дозволені до первинної реєстрації (розділ І), а також первинна реєстрація яких заборонена (розділ ІІ).

У коментарі Державної фіскальної служби України щодо оновленого реєстру зазначено, що зокрема, до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій включено модель реєстратора розрахункових операцій КСТ-В1 з версією внутрішнього програмного забезпечення В1-1 (позиція 71 Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій). Зазначений реєстратор розрахункових операцій являється спеціалізованим електронним контрольно-касовим реєстратором операцій з купівлі-продажу іноземної валюти. ДФС звертає увагу суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з купівлі-продажу іноземної валюти на можливість використання в господарській діяльності моделі реєстратора розрахункових операцій КСТ-В1 з версією внутрішнього програмного забезпечення В1-1 для неухильного виконання вимог чинного законодавства.

З реєстром та коментарем ДФС України можна ознайомитись за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki–reestri–perelik/reestri/94957.html
Нагадуємо, що на території України дозволяється реалізовувати та застосовувати лише ті реєстратори розрахункових операцій вітчизняного та іноземного виробництва, які включені до Державного реєстру РРО та конструкція і програмне забезпечення яких відповідає конструкторсько-технологічній та програмній документації виробника. Не включення (виключення) моделі (модифікації) РРО до Державного реєстру є підставою для відмови у реєстрації такого реєстратора в органах ДФС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x