Черкащина майже стовідсотково готова до опалювального сезону

Черкащина майже стовідсотково готова до опалювального сезону

Втім в області мають максимум ще два тижні на те, аби остаточно завершити підготовку до опалювального сезону. Про це йшлося на нараді з представниками підприємств паливно-енергетичного комплексу під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Сергій Овчаренка та за участі директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Корчака. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.
Торік область однією з перших в Україні якісно увійшла в опалювальний сезон. Тож і цього року він має розпочатися на теренах Черкащини вчасно та без затримок, наголосив Сергій Овчаренко.

– Працюємо над тим, щоб якісно увійти в опалювальний сезон, – зауважив заступник очільника області. – Маю надію, що до його початку ліквідуємо всі пориви й вирішимо інші нагальні питання. Щоб усе відточкувати у нас є два тижні. Разом з тим, підприємства паливно-енергетичного комплексу повинні обов’язково підписати договори на постачання газу. Оскільки торік ми мали з цим проблеми, коли в кінці опалювального сезону тотально почали відключати заклади соціальної сфери, зокрема освіти.
Крім підтримки облдержадміністрації, тепловики можуть розраховувати і на допомогу профільного міністерства. Тож вони повинні до кінця тижня подати перелік проблемних питань на опрацювання в ОДА, а згодом і в профільному міністерстві.
– У нас налагоджена тісна співпраця з профільним Департаментом облдержадміністрації, тож ми отримуємо інформацію про проблемні питання на місцях, – наголосив Дмитро Корчак та додав, що у Мінрегіоні допоможуть вирішити нагальні питання у законному руслі.

Довідково:
За інформацією інспекції Держенергонагляду у Черкаській області, на сьогодні стовідсотково надано пакети документів та зареєстровані заяви для отримання актів готовності всіх закладів соціальної сфери та теплопостачальних підприємств. До 1 жовтня всі об’єкти паливно-енергетичного комплексу мають повністю завершити всі роботи з підготовки до зими та отримати акти готовності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x