Черкаські авіамоделісти взяли участь у змаганнях

Черкаські авіамоделісти взяли участь у змаганнях

На базі спорткомплексу «Чайка» в місті Києві відбулися Всеукраїнські змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (повітряний бій). Серед учасників змагань, а це були команди Волинської, Київської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької областей, були і юні автомоделісти Черкащини. Нашу область представила команда школярів станції юних техніків міста Умані. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

У двобоях моделей з дизельними двигунами до 2,5 куб см третє місце здобув вихованець станції юних техніків, учасник змагань з Черкаської області – Дмитро Немцев.

Переможці та призери змагань були нагороджені Кубком та дипломами відповідних ступенів Українського державного центру позашкільної освіти.

Учасники відзначили живу, запеклу боротьбу команд, перше місце у якій посіла команда Українського державного центру позашкільної освіти.

Серед учасників змагань був абсолютний чемпіон світу 2016 року з кордових моделей «повітряного бою», вихованець Сквирського центру дитячої та юнацької творчості Редюк Ілля. Як зазначають учасники заходу, з чемпіоном було цікаво змагатися, щоб визначити рівень своєї підготовки.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x