У Черкасах відгримів «Танцюючий листопад – 2016»

У Черкасах відгримів «Танцюючий листопад – 2016»

Колективи «Багатопрофільного молодіжного центру» тріуфмували на фестивалі з сучасної хореографії «Танцюючий листопад – 2016». Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Півтори сотні призових нагород вибороли вихованці танцювальних колективів ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР на щорічному Чемпіонаті Черкаської області та Всеукраїнському фестивалі із сучасної хореографії «Танцюючий листопад – 2016», який відбувся 5 листопада у СК «Будівельник».

Організатори масштабного заходу – Народний художній танцювальний колектив «Вікторія» Багатопрофільного молодіжного центру при підтримці КУ ЧОР «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Мета хореографічних змагань – розвиток та популяризація сучасних танців у Черкаській області; широке залучення молоді до занять сучасними танцями та здорового способу життя; підвищення майстерності танцівників; визначення кращих танцівників та колективів України; формування збірної команди області для участі у Відкритих Всеукраїнських змаганнях із сучасних танців; відбірковий етап на Відкритий Кубок України з сучасних танцювальних стилів,– розповідають організатори змагань

Майже 2000 юних танцівників із Черкас та області мали змогу проявити свої таланти і вміння більш ніж у 30 танцювальних стилях та напрямках від хіп-хопу до модерну. На танцювальний майданчик виходили діти, які тільки починають свої перші кроки у світі танцю так і майстри, що вже сходили на перші сходинки п’єдесталу світових першостей. Керівники: Сухенко Вікторія і Нестеренко Тамара.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x