«Черкаський Дніпро» потішив уболівальників видовищною перемогою

«Черкаський Дніпро» потішив уболівальників видовищною перемогою

«Черкаський Дніпро» завершив рік упевненою перемогою над сусідом у турнірній таблиці. «Брудна «ванна»», у якій порпалися футболісти, додала екзотики, але не завадила черкасцям здобути позитивний результат. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

«Черкаський Дніпро» – «Авангард» Краматорськ 1:0 (1:0)

Дата матчу – 13.11.2016 р.
19 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 460 глядачів. +3. Поле – 3. Початок о 14:00.
Арбітри: О.Шандор (м.Львів), Д.Марченко, В.Федорок (обидва – м.Чернігів).
Спостерігач арбітражу: М.Данєвич (м.Київ).

«Черкаський Дніпро»: О.Будюк, О.Давидов, О.Тарасенко, О.Синьогуб, Р.Гончаренко, О.Цибульник, І.Семенина (А.Скарлош, 71), Ю.Бушман, І.Мединський, Д.Скепський (О.Батальський, 78), О.Ковпак. Запасні: М.Кучинський, Я.Ямполь, О.Маїк, О.Савченко, А.Крамар. В.о.головного тренера: В.Кобзар.

«Авангард»: А.Денчук, М.Воробєй, Р.Мірошник, В.Єрмаков, Д.Ульянов, М.Полюлях, І.Малиш, А.Євдокимов (В.Гришин, 86), Є.Коваленко (Д.Швець, 46), Р.Стефурак, М.Агопов (Я.Бридун, 87). Запасні: Г.Горовой, О.Стеценко, В.Собко, І.Гордя. Тренер: О.Косевич.
Гол: Б.Бушман (11).

Попередження: О.Давидов (80) – В.Єрмаков (39), А.Денчук (90+3).

Долю гри вирішив стартовий ривок господарів за трьома очками. Вже на 11-ій хвилині вони відкрили рахунок і забезпечили собі перемогу. Олександр Ковпак розхитав захисника і, замість удару з гострого кута, прострілив на дальню стійку, звідки Юрій Бушман розстріляв голкіпера приїжджої команди – 1:0.

Далі дніпряни заволоділи ініціативою і зробили акцент на контролі м\’яча, що зробити було не так просто, враховуючи відсутність зчеплення з газоном і слизький відскок. Так і дограли першу половину.

На початку другої «Авангард» вирішив «показати зуби» і дещо потурбував підопічних Віталія Кобзаря, але цього не вистачило аби змінити рахунок. Після цього «Черкаський Дніпро» знову володів ситуацією і поступово готувався до фінального штурму, щоправда перед цим команди обмінялися ударами: у складі господарів гарматним пострілом повз стійку запам\’ятався Олег Давидов, а в складі гостей Дмитро Ульянов небезпечним випадом з гострого кута перевірив на пильність Ореста Будюка.

Найвидовищніщими видалися заключні хвилини матчу. За декілька хвилин «Черкаський Дніпро» міг чотири рази вразити рамку Артура Денчука. Спочатку Олександр Батальський прорвався до воріт, але не влучив у площину, потім дальній удар виконав Андрій Скарлош – в руки. Ну, а ще двічі свої шанси впустив Олександр Ковпак: змарнував чистий і не зовсім чистий вихід сам на сам.

У підсумку черкасці здолали сусіда по турнірній таблиці і закрили рік перемогою на очах власної публіки – 1:0.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x