Хтось намагається нацькувати нас із міським головою один на одного – Іван Подолян

Учора представники громадських організацій, які виступили проти призупинення допорогових торгів через Прозорро в Черкасах, зустрілися із міським головою. Свої висновки з діалогу опублікував на «Фейсбук» громадський діяч Іван Подолян.

З допису Івана Подоляна:

«Друзі, вчора мали зустріч з мером. У вузькому колі. Дякую всім, хто допоміг цю зустріч організувати і дякую міському голові, що погодився зустрітися і вислухати позицію тих організацій, котрі обурилися рішенням про призупинення допорогових торгів через Прозорро в Черкасах.
Скажу відверто, зустріч була дуже напружена, з великою кількістю негативних емоцій з обох сторін. І тому є багато об’єктивних та суб’єктивних причин. Після того, як емоції трохи вщухли, ми почали розбирати факти, котрі призвели до цього скандалу, і факти, що заважали ефективній організації торгів в системі Прозорро протягом останніх півроку.

Учасники зустрічі прийшли до висновку, що інформація, котра потрапляє меру стосовно Прозорро, сильно спотворена. А історія з фейковим листом чітко вказує, що хтось нас намагається нацькувати один на одного. І у них це поки що вдається.

Домовилися з міським головою про продовження діалогу уже більшим колом учасників. На жаль, сьогодні зустріч перенеслась через об’єктивні обставини.

Зараз наша робоча група активно готується до наступних переговорів. Сподіваємося, вони відбудуться завтра і будуть продуктивними.
Наша ціль – повернути допорогові закупівлі у Прозорро з урахуванням і викоріненням тих організаційних проблем, які заважали використовувати систему ефективно, а також поновити громадський контроль над закупівлями через створення або поновлення ліквідованої комісії.

До завтра ми вирішили трохи пригальмувати інформаційну кампанію, і зосередитися з експертами на випрацюванні наших чітких пропозицій депутатському корпусу та міському голові. Продумуємо можливі сценарії розвитку подій і готуємось до всього.

Звичайно ж, за всіма порушеннями норм законодавства юристи продовжують готувати позови. Нам потрібно привчати людей до невідворотної відповідальності перед законом, незалежно від того, чим закінчаться перемовини».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x