Встановлено, хто обікрав автозаправку на Золотоніщині – прокуратура

Встановлено, хто обікрав автозаправку на Золотоніщині – прокуратура

За фактом вчинення крадіжки в магазині на автозаправці в селі Нова Дмитрівка Золотоніським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Встановлено, хто обікрав автозаправку на Золотоніщині – прокуратура Встановлено, що вчора, 1 грудня, автобус, в якому перебували особи з символікою однієї з громадських організацій, зупинився на одній з автозаправок в Золотоніському районі. Частина пасажирів зайшла до магазину і здійснила крадіжку продуктів та алкогольних напоїв, після чого зловмисники сіли в автобус та покинули місце злочину.

Правоохоронці зупинили вказаний автобус на території Київської області, осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення встановлено та затримано.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, слідчими та процесуальними керівниками вживаються заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження обставин вчинення злочину, забезпечення прийняття законного і неупередженого процесуального рішення.

Хід розслідування вказаного провадження контролюється Золотоніською місцевою прокуратурою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x