До учнів черкаської школи навідалися професійні баскетболісти

До учнів черкаської школи навідалися професійні баскетболісти

Напередодні виїзду у Южне на матч проти чемпіона України черкасці зарядилися енергією школярів черкаської ЗОШ №27. Зустріч зі школярами провели захисники нашого клубу – Олександр Сізов та Нікіта Воєвода. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Школярі навчального закладу вирішили оформити своєрідний рекорд. На урок фізкультури до черкасців завітали майже 100 учнів. 60 з них – учні сьомих класів – намагалися навчитися головним баскетбольним азам. Решта (хлопців та дівчата з 3-го класу) захоплено спостерігали за роботою професійних гравців.

Фактично за 45 хвилин баскетболісти увійшли в роль тренерів. Після стартового знайомства та розминки Саша і Нікіта запропонували провести серію естафет, у яких також узяли участь. А вже після цього відбувся баскетбольний турнір.

Зрозуміло, що навчити баскетболу за один урок не можливо, однак традиційне завдання нашої команди на подібних майстер-класах – відкрити для молоді баскетбол. Очікувано, на подібних заходах велика увага приділяється спілкуванню гостей з дітьми.

«Мені дуже сподобалося, я сьогодні зустрілася з справжніми гравцями, – ділиться своїм враженням від майстер-класу семикласникя Катя, – вони намагалися нас навчити гри у баскетбол, а ще принесли подарунки, навіть не знаю, що мені більше сподобалося. Обов’язково буду чекати їх ще на один урок».

Дійсно, без подарунків цього разу не обійшлося. Після завершенню зустрічі Олександр та Нікіта презентували своїм новим друзям солодкі подарунки від партнера клубу – ТМ «Домашнє Свято» від ТОВ «Світ Ласощів».

Солодкий бонус сприйнявся дуже позитивно. Коротка автограф-сесія та фотографії на згадку закривали знайомство Олександра Кобця та Нікіти Воєводи з цим навчальним закладом.

Наостанок гравці «Мавп» запросили школярів на свій найближчий домашній матч, який черкасці проведуть 17-го грудня проти «Волиньбаскета».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x