Реформування освіти у Каневі визначатимуть депутати і робоча група

Реформування освіти у Каневі визначатимуть депутати і робоча група

Для обговорення питання оптимізації освітянської мережі у Каневі планують організувати депутатські слухання та створити робочу групу. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Kanos».

Так, на останньому сесійному засіданні Канівської міської ради у проекті порядку денного значилося питання про оптимізацію освітянської мережі, однак міський голова Ігор Ренькас запропонував зняти його з розгляду, зважаючи на потребу доопрацювати його і обговорити у профільних комісіях міського депутатського корпусу.

Натомість, зважаючи на резонансність та складність відповідних рішень, голова бюджетної комісії Володимир Коржов запропонував організувати проведення депутатських слухань.

Відтак, у підсумку депутати зняли питання із розгляду з умовою проведення депутатських слухань, присвячених оптимізації освітянської мережі. Крім того, як повідомив секретар Канівської міської ради Сергій Ткаченко, також буде створено робочу групу, яка під керівництвом міського голови теж детально вивчатиме це питання.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про те, що канівські школярі пікетували міську раду, поки депутати дискутували щодо оптимізації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x