У Черкасах розповідатимуть про фінансову обізнаність

У Черкасах розповідатимуть про фінансову обізнаність

У четвер 6 квітня 2017 року о 12 годині запрошуємо на прес-конференцію програми «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього» у рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». Захід відбудеться у приміщенні прес-центру «Нової Доби» за адресою вул. Хрещатик, 223, Черкаси.

Спікерки заходу:
 Лариса Татаринова, керівниця напряму розбудови довіри до фінансового сектору Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору»;
 Наталія Лозицька, директорка із фінансової грамотності та зв’язків із громадськістю Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору»;
 Тетяна Герасимова, майстер-тренерка програми «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», яку впроваджує МБФ «Український жіночий фонд».

Темою для спілкування є плани реалізації Програми у Черкаській області та можливості для співпраці у рамках Програми. Учасниками заходу також будуть представники міської та обласної влади, громадські активісти.
Основною метою Програми«Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього» є надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, людям, які постраждали в результаті конфлікту, та пенсіонерам шляхом забезпечення їх знаннями, навичками та впевненістю для прийняття обґрунтованих фінансових рішень в повсякденному житті, та надання їм можливості відігравати активну роль в житті своїх громад. Програма реалізовуватиметься в Черкаській області до листопада 2017 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x