Черкаські школярі провели акцію на підтримку військових

Черкаські школярі провели акцію на підтримку військових

У Черкаській санаторній школі-інтернат пройшла дводенна волонтерська благодійна акція зі збору допомоги для воїнів АТО, які захищають територіальну цілісність та незалежність нашої держави, а також для дітей, які зараз проживають на тимчасово непідконтрольній території України. Організатори переконані, що за допомогою волонтерських організацій ця допомога стане чудовим подарунком для військових до прийдешнього Великодня. Про це „Нова Доба” дізналася в Управління освіти і науки Черкаської ОДА.

У перший день проведення акції в актовому залі школи-інтернату відбувся святковий концерт у виконанні учасників художньої самодіяльності навчального закладу, на який завітали представник обласної влади, духовенства та козацтва.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників Вітчизни.

Щоб подякувати юним патріотам-добротворцям за волонтерську роботу та збір допомоги для воїнів АТО на свято завітали крайовий отаман Черкаського крайового товариства Українського козацтва Віталій Чепелуха, протоієрей Української православної церкви Київського патріархату Анатолій Лещенко, учасник бойових дій на Сході Олександр Кутній

Висловлюючи щирі слова вдячності педагогічному та учнівському колективу за здійснену роботу, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський наголосив на важливому значенні учителя у навчально-виховному процесі формування молодого покоління справжніх патріотів України.

На завершення концерту на згадку про пам’ятну зустріч учні школи-інтернату вручили гостям подарунки, які виготовили власноруч.

Продовжила акція свою роботу благодійним аукціоном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x