Золотоніським надзвичайникам урочисто передали рятувальний автомобіль

Золотоніським надзвичайникам урочисто передали рятувальний автомобіль

20 квітня в ході робочого візиту у Золотоніський район, начальник Управління ДСНС України у Черкаській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь вручив рятувальникам Золотоніського районного відділу Управління, ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля «МАЗ». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Виступаючи перед присутніми, начальник Управління ДСНС України, зауважив, що таких вручень не відбувалося вже давно. За його словами, останні зміни і реформи, що відбуваються в Україні, дозволили ДСНС в цьому напрямку отримати належну підтримку.

Присутній на заході заступник Голови обласної Ради Вадим Гайович наголосив, що «Забезпечувати ДСНС сучасною технікою – це не подарунок влади, а її прямий обов\’язок. Сотні, тисячі виїздів, які працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій області здійснюють щорічно, це не статистика, а яскрава ілюстрація того ступеня ризику, якому ви, шановні рятувальники, піддаєтеся щодня. Сотні врятованих людей, це не цифри, а показник ефективності та корисності вашої праці».

Вітаючи рятувальників із гарною подією, Голова Золотоніської районної державної адміністрації Олександр Лісовий, відзначивши велику потребу у такій техніці, висловив переконання в тому, що вона стане для рятувальників надійним помічником у забезпеченні оперативного реагування на надзвичайні події та ситуації, а також надання допомоги населенню під час їх виникнення.

Солідарний з ним був і голова районної ради Валерій Саранча, який підкреслив що першочергове завдання влади – це захист населення від різного роду надзвичайних ситуацій, тож співпраця з рятувальниками є одним з пріоритетних напрямків діяльності органів влади.

На підтвердження своїх слів Олександр Лісовий та Валерій Саранчапередали начальнику Золотоніського районного відділу Управління ДСНС сертифікат на 100 тисяч гривень для придбання рятувальникам захисного спорядження.

Відзначаючи активну громадську позицію, самовіддане та бездоганне служіння українському народові та з нагоди відзначення Дня пожежної охорони, Віктор Гвоздь вручив кращим рятувальникам підрозділу, ветеранам Служби, а також керівникам промислових підприємств, які значну увагу приділяють питанням покращення цивільного захисту в регіоні Почесні грамоти та Подяки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x