«Черкаський Дніпро» поступився «Сумам» на полі суперника

«Черкаський Дніпро» поступився «Сумам» на полі суперника

У виїзному поєдинку, в рамках 30-го туру Першої Ліги, «Черкаський Дніпро» гостював у ПФК «Суми». Черкащани пропустили один гол. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

Чемпіонат України. Перша Ліга. Сезон – 2016/17. 30-й тур
13 травня 2017 року., 17:00, м. Суми, Стадіон «Ювілейний»

ПФК «Суми» – «Черкаський Дніпро» – 1:0 (0:0)
Голи: 1:0 Недоля (90+3)

«Суми»: Литвиненко, Жук, Стеценко, Суходуб, Іванов, Крапивний, Недоля, Савін (Олійник 86), Муховиков (Жаріков 68), Захаревич, Богачов
В запасі: Штанько, Комлєв, Жаріков, Олійник, Сантрапинських, Ігнатенко, Луговий
Головний тренер: Анатолій Безсмертний

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Шопін, Тарасенко, Гончаренко, Синьогуб, Цибульник, Крамар (Балан 54), Сторчоус (Скарлош 76), Бушман (Качур 87), Скепський, Ямполь
В запасі: Панченко, Кошка, Качур, Махарадзе, Балан, Шведенко, Скарлош
Головний тренер: Вадим Євтушенко

Попередження: Богачов (37) – Цибульник (37)
Видалення: немає

Головний арбітр: Сергій Даньковський (Київ)

Перший тайм

Матч розпочався з активності саме нашого клубу, але ніякого конструктиву в атаці ця активність не віщувала. Команди грали на зустрічних курсах і обмінювалися позиційними атаками. Ближче до кінцівки тайму команди додали і стали грати агресивніше. Богачов та Цибульник отримали по жовтій картці за підсумком одного з епізодів. Декілька ударів здалеку минули ворота голкіпера господарів, а активність суперників була пригнічена обороною нашого клубу. В цілому, тайм нічим особливим не запам\’ятався. Моментів команди практично не мали.

Другий тайм

Другий тайм розпочався під контролем сумчан, які дуже активно мчали в атаку з перших хвилин. І вже через п\’ять хвилин виник перший небезпечний момент біля наших воріт. Антон Муховиков зважився на удар з-за меж штрафного і потрапив точно в дев\’ятку, але Орест Будюк у чудовому стрибку врятував свої ворота і перевів м\’яч на кутовий. Після цього епізоду гра пішла відносно рівна. Наша команда намагалася тривалими комбінаціями розрізати захист суперника і вийти на ударну позицію, а господарі поля не соромилися пробивати з дальніх дистанцій.

Ближче до 58-ї хвилини Денис Балан наважився пробити з самого кута штрафного майданчика, але м\’яч хоч і потрапив у створ та кут воріт, але там його вже чекав Литвиненко. На 62-й хвилині гольовим моментом відзначилася і наша команда. Андрій Сторчоус отримав м\’яч на краю воротарського і пробивав у дальній кут. М\’яч пройшов у лічених сантиметрах від штанги, а півзахисник впав на газон, тримаючись за голову. Команди провели заміни і почали обмінюватися атаками і дальніми ударами. За п\’ять хвилин до кінця матчу «Черкаський Дніпро» заробив перспективний штрафний і після його подачі головою міг відзначитися капітан Олег Тарасенко, але його удар був занадто слабким і не створив проблем супернику.

В останні хвилини «Суми» всіма силами відійшли від своїх воріт та перейшли на половину поля «дніпрян», намагаючись створити фінальний натиск. Наша команда відповіла однієї фланговою атакою з навісом, який прийшов точно в руки голкіперу «містян». Ключовим епізодом матчу стали останні додані хвилини. Спочатку «Суми» заробили штрафний біля центрального кола і завантажували м\’яч у штрафний майданчик нашого клубу. М\’яч після подачі пішов за межі поля від нашого гравця, на думку арбітра, а сумчани пішли подавати кутовий. Після подачі «дніпряни» забарились у своєму штрафному, м\’яч відскочив на дальню штангу до Суходуба, який підкотив сферу під удар набігаючого Артему Недолі. Останній пробив на силу в дальній кут і не помилився. Ні гравці, ні голкіпер, не змогли завадити м\’ячу влетіти в сітку воріт.

Матч завершився з рахунком 1:0 на користь «Сум» і це вже друга перемога підопічних Анатолія Безсмертного над «Черкаським Дніпром» у цьому сезоні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x