Юній мисткині зі Сміли нагороду вручив перший космонавт України

Юній мисткині зі Сміли нагороду вручив перший космонавт України

У фойє Смілянського Будинку рад з гордістю демонструвала свої роботи учениця Смілянської ЗОШ № 11, вихованка гуртка початкового технічного моделювання з елементами художнього конструювання та технікою оригамі Маргарита Шейко. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Смілянської міської ради.

Дівчинка є переможцем двох Всеукраїнських виставок-конкурсів і чотириразовим переможцем обласних виставок-конкурсів з оригамі. Внесена в книгу «Майбутнє Черкащини – талановиті діти».

Днями привітав Маргариту з перемогами секретар міської ради Віктор Федоренко. Віктор Антонович зазначив, що Сміла пишається такими талановитими дітьми, як Маргарита.

Практично всі роботи юної учениці, які були представлені на виставці, отримали перші місця на різних конкурсах. Маргарита розповіла, що за перемогу у Всеукраїнському конкурсі з оригамі «Космічні фантазії», який проходив у місті Києві в травні, нагороду їй вручив перший космонавт України Леонід Каденюк.

Чудові квіти, дивовижні тварини та птахи, загадкові фігури привертали увагу присутніх своєю яскравістю, зачаровували своєю легкістю та захоплювали майстерністю виховання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x