Чигиринські депутати призначили директора Будинку культури та ухвалили низку програм

Чигиринські депутати призначили директора Будинку культури та ухвалили низку програм

12 липня 2017 року голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець провела чергову дев’ятнадцяту сесію районної ради.
У ході роботи депутати ухвалили районну програму з охорони і підвищення родючості ґрунтів Чигиринського району «Родючість 2017-2020», продовжили дію Програми організації проведення та фінансування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району громадських робіт на 2017 рік, внесли зміни до районної програми «Територіальна оборона» на 2017-2018 роки, програми «Медичні кадри» на 2017-2022 роки» та до рішення районної ради від 23.12.2016 року №12-1/VII «Про районний бюджет на 2017 рік», в якому передбачено виділення 167 тис. грн. жителям Золотоніського району, які потерпіли від стихійного лиха. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Потім депутатами було підтримано кандидатуру Світлани Перевізник для призначення на посаду директора Чигиринського районного Будинку культури, продовжено термін дії контрактів з керівниками комунальних закладів, заслухано звіти голів постійних комісій районної ради з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики та з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

Разом з цим ухвалили низку рішень щодо управління майном районної комунальної власності та затверджено технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок.

Також депутатами заслухано звіт голови тимчасової комісії районної ради з обстеження стану автомобільних доріг в Чигиринському районі Івана Малого щодо проведеної роботи та прийнято рішення про продовження її діяльності.

На завершення роботи пленарного засідання депутати розглянули та підтримали звернення депутатів Чигиринської районної ради до Державного агентства автомобільних доріг України та Міністерства інфраструктури України стосовно відновлення роботи філії «Чигиринський райавтодор» у Чигиринському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x