Тальнівська райрада затвердила зміни до бюджету та внесла зміни до програм

Тальнівська райрада затвердила зміни до бюджету та внесла зміни до програм

14 липня відбулася 16 сесія Тальнівської районної ради сьомого скликання, яку провела голова районної ради Валентина Любомська. Перед початком сесії присутні вшанували пам’ять загиблих бійців, справжніх патріотів України, які віддали своє життя за свободу і незалежність України в зоні проведення АТО, хвилиною мовчання. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Тальнівської районної ради

У роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Копійченко Володимир Петрович та Скіченко Анатолій Петрович, голова районної державної адміністрації, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, голови територіальних громад, керівники установ, організацій та сільськогосподарських підприємств, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

Серед багатьох питань порядку денного під час засідання затвердили зміни до районного бюджету на 2017 рік. По даному питанню інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак, яка зазначила, що винесення на розгляд сесії районної ради проекту рішення «Про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік» із змінами обумовлене змінами в частині міжбюджетних трансфертів з державного, обласного, сільських бюджетів до районного; внутрішнім перерозподілом коштів; розподілом залишку коштів районного бюджету станом на 01.01.2017 року та перевиконанням районного бюджету за підсумками 6 місяців. В обговоренні активну участь взяли депутат обласної ради Скіченко А.П. та депутати районної ради Синьогуб В.М., Скіченко М.Д., Дімітров О.С., Сарана В.П.

Депутати підтримали Програму вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Тальнівського району, збільшення надходжень до районного бюджету на 2017 рік.

Прийняли районну програму медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами на 2017-2020 роки. Метою програми є створення умов для забезпечення хворим, що перенесли пересадку органів, адекватної профілактики та безперебійного забезпечення високовартісними імунопресивними препаратами для продовження життя цієї категорії хворих.

Схвалено Програму підтримки місцевого самоврядування у Тальнівському районі на 2017-2020 роки, якою передбачено створення належних умов для підвищення ефективності діяльності депутатів місцевих рад, органів місцевого самоврядування Тальнівського району, поліпшення їх матеріально-технічного забезпечення для вирішення ними питань місцевого значення.

Депутати створили фонд депутата районної ради сьомого скликання та затвердили Порядок використання коштів депутатського фонду, який передбачає оперативне та ефективне забезпечення активної участі депутатів районної ради у задоволенні нагальних потреб територіальної громади, покращення матеріально-технічної бази та стану приміщень бюджетнихустанов соціально-культурної сфери, тощо.

Внесено зміни до рішень районної ради від 26.11.2015 № 1-4/УІІ «Про утворення постійних комісій районної ради, обрання їх голів та персонального складу» із змінами; до рішення районної ради від 23.12.2016 №11-4/УІІ із змінами; до рішення районної ради від 05.05.2015 № 38-12/УІІ «Про відзнаку районної ради «Почесний громадянин Тальнівщини» із змінами та рішенням районної ради присвоєно звання «Почесний громадянин Тальнівщини» нашим землякам, загиблим воїнам АТО Безуглому Дмитру Петровичу (посмертно), Івченку Василю Васильовичу (посмертно), Оверченку Дмитру Олександровичу (посмертно).

Також внесено зміни до районної програми «Питна вода Тальнівщини» на 2010-2020 роки» та до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Тальнівському районі на 2016-2020 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x