«Ше. Fest» запрошує гостей

«Ше. Fest» запрошує гостей

На малій батьківщині Великого Кобзаря, у селі Моринці на Звенигородщині, 12−13 серпня триватиме четвертий всеукраїнський фестиваль Тараса Шевченка «Ше.Fest».
Захід відбуватиметься за підтримки Міністерства молоді та спорту, повідомляють у департаменті культури та взаємодії з громадськістю облдержадміністрації.

«Принципова позиція Міністерства – підтримувати подібні проекти, які дають можливість відкривати Україну та українське, демонструвати молоді з різних регіонів країни і з-поза її меж те, якою є справжня Україна», – наголосив під час прес-конференції, яка відбулась 8 серпня в «Укрінформі» заступник міністра молоді та спорту Олександр Ярема.

За словами організатора та співзасновника фестивалю Юлії Капшученко-Шумейко, для глядачів удень і вночі працюватимуть 12 локацій. Зокрема, із головної музичної сцени фестивалю лунатимуть виступи сучасних українських гуртів, а на просвітницьку галявину завітають одразу два мегапопулярні українські письменники – Василь Шкляр і Сашко Лірник. Театральна сцена запропонує глядачам перформанси та вистави, а в нічному кінозалі можна буде подивитися нові українські фільми «Спадок нації», «Гніздо горлиці» та «Моя бабуся Фані Каплан».
Для наймолодших учасників фестивалю створено «Дитячу галявину».
Фестиваль благодійний – цього року збирають кошти на потреби родини загиблого бійця АТО, в якій зростає троє маленьких дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x