Навчальні заклади Черкащини увійшли до ТОП-100 найкращих за результатами ЗНО

Навчальні заклади Черкащини увійшли до ТОП-100 найкращих за результатами ЗНО

Спільнота програмістів DOU опублікувала ТОП-100 найкращих шкіл України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Рейтинг навчальних закладів склав розробник однієї з IT-компаній Сергій Городецький. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «ВІККА».

Навчальні заклади Черкащини увійшли до ТОП-100 найкращих за результатами ЗНО Рейтинг складено за середнім арифметичним від всіх отриманих балів з усіх предметів в результаті тестування за поточний рік, з поправкою на такі ж результати минулого року («зведений рейтинг»). У рейтингу враховуються тільки школи, які представили щонайменше три учні на тестуванні.

У загальному підрахунку за два роки на 7-му місці опинився Черкаський фізико-математичний ліцей (ФІМЛІ). За результатами ЗНО-2017 ліцей посів 8-ме місце та отримав середній бал по всіх предметах 178,9.

На 64-му місці загального рейтингу опинився Черкаський гуманітарно-правовий ліцей (цьогоріч – 63 місце).

73-тю сходинку посіла Перша міська гімназія (цьогоріч – 79 місце).

У трійку лідерів рейтингу увійшли два столичні ліцеї та ліцей-інтернат із Дніпра.

При цьому до рейтингу «найгірших» шкіл за результатами ЗНО увійшла і посіла друге місце Безбородьківська ЗОШ І-ІІІ ст., що у Драбівському районі Черкаської області. У цьому закладі доля успішних ЗНО склала лише 16,67%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x