Новий боксерський ринг у Каневі відкрив Віталій Кличко

Новий боксерський ринг у Каневі відкрив Віталій Кличко

У Каневі для вихованців місцевої боксерської школи відкрили професійний ринг, на якому вже сьогодні пройшов обласний турнір з боксу під назвою «Кубок козацькоï слави iменi Байди». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вичерпно».

Новий боксерський ринг у Каневі відкрив Віталій Кличко

Саме про такий професійний ринг мріяли вихованці школи, які попередньо тренувалися у підвальному приміщенні житлового будинку. Маючи не одну перемогу, молоді канівські боксери змушені були після змагань, де отримували високі здобутки, повертатися у підвальне приміщення і продовжувати там поліпшувати свої спортивні навички. Згодом спортсмени взяли участь у проекті «SOSмайбутнє», сфотографувавшись у своєму тренувальному приміщенні, а вже через деякий час на лотерейному аукціоні брати Клички розіграли свої боксерські рукавички і на одержані гроші допомогли реалізувати мрію юних боксерів із Канева.

Головне мати мрію і ніколи не здаватися. Саме із такими словами звернувся до молодих спортсменів Віталій Кличко, який поділився історією із свого життя.

– Колись я із друзями дивилися бій Майка Тайсона. Я тоді сказав їм, що колись виросту, поб’ю його і заберу цей пояс. Вони не повірили мені і почали насміхатися із мене. Але вони не знали, що в мене дуже гарна пам’ять і я їх усіх запам’ятав. Згодом я став чемпіоном і зустрівся з друзями. На зустріч я приніс в сумці чемпіонський пояс, яким у свій час володіли Тайсон і Мухаммед Алі. На це друзі сказали, що і подумати не могли, що хлопець з їхньої школи стане чемпіоном. Я бажаю юним боксерам теж вірити у себе і ніколи не здаватися, – сказав Кличко.

Зі словами-побажаннями, аби на цьому ринзі виховувалися майбутні чемпіони, до спортсменів звернувся і голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Юрій Олегович наголосив, що відкриття цього рингу є хорошим і правильним кроком задля виховання молоді.

– Три роки тому ми почали активно розвивати бокс на Черкащині. Першими містами, які отримали ринг, стали Черкаси, Умань, Золотоноша, на черзі Чорнобай. Також розпочинається будівництво спортивного комплексу, де буде побудовано для нашої обласної федерації відповідна спортивна зала. Але сьогодні це все відбувається у Каневі. І нині спортивний клуб «Спарта» отримав не лише ринг, а шалену мотивацію для подальших перемог своїх вихованців, — наголосив Ткаченко.

Опісля офіційного відкриття на цьому ринзі відбувся боксерський турнір, на який вийшли молоді, але абміційні та перспективні боксери.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x