На Тальнівщині чоловік ударив ножем свою сестру

На Тальнівщині чоловік ударив ножем свою сестру

Посварившись зі своєю сестрою, чоловік завдав їй ножового поранення. Жінці вдалося втекти від нападника. Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Тальнівського відділення поліції зателефонувала 18-річна жителька одного із сіл району та розповіла, що до неї прийшла скривавлена сусідка та попросила викликати швидку. Гостя розповіла, що поранення ножем їй наніс рідний брат. Жінку у важкому стані доставили до лікарні.

Правоохоронці негайно виїхали на місце події та затримали зловмисника, який спав у будинку. Правоохоронці з’ясували, що напередодні брат із сестрою відпочивали вдома, вживаючи алкоголь. Між ними виник конфлікт, в ході якого 36-річний чоловік побив 32-річну жінку, після чого схопив ножа зі столу і завдав їй ножове поранення. Потерпілій вдалося вибігти на вулицю та дістатися до сусідів, які викликали їй швидку.

Тальнівське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення та чоловіку оголошено про підозру за частиною 1 статті 115 та статті 15 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x