До парку Канівського лісгоспу додався ще один трактор

До парку Канівського лісгоспу додався ще один трактор

Днями до парку тракторної техніки ДП «Канівське лісове господарство» додалася ще одна одиниця. До послуг лісівників було придбано трактор МТЗ-82.1 «Беларусь». Це вже третя одиниця техніки такого класу, придбана за період з листопада 2015 року по сьогодні. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами директора Держлісгоспу Едуарда Симоненка, новопридбаний трактор буде виконувати роботи в основному на площах лісових культур, що потребують догляду, підготовки землі під посадку нових масивів, на створенні та доглядах за протипожежними розривами тощо. Принагідно керівник Канівського лісового господарства зауважив, що за вищезгаданий період – із листопада 2015 року і до сьогодні – технічна база підприємства поповнилася кількома одиницями не лише тракторної, а й автомобільної техніки. Зокрема, на службі канівських лісівників сьогодні перебувають новопридбані два легковики, два великовантажні автомобілі-лісовози «Урал» та один «КамАЗ», оснащені маніпуляторами – механізмами для навантаження лісопродукції, а також вантажний причіп «МАЗ». Відтак із придбанням вказаної техніки на підприємстві повністю вирішили питання браку навантажувально-транспортувальних пристроїв, що дає наразі змогу працювати і виконувати замовлення партнерів по бізнесу оперативно та злагоджено.

– Зупинятися на досягнутому ніколи не варто. Саме тому у стратегічних планах нашого підприємства на наступний рік окремим пунктом стоїть придбання ще однієї одиниці лісовозної техніки (марки «КамАЗ») із маніпулятором та причепом до нього. Закономірно: оновлення технічного парку підприємства – це процес, що його вимагає і лісогосподарський технологічний процес, і саме життя, – підсумовує Едуард Володимирович. – Адже без турботи про молоді насадження, без їх охорони і догляду неможливо отримати результат – ліси-окрасу рідного краю, ліси-ресурси народного господарства тощо. Сучасні технології вимагають відповідного технічного оснащення, тож намагаємося йти в ногу з часом. Золоте правило господарського підходу до лісової справи: працюємо сумлінно сьогодні, аби мати хороший результат у майбутньому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x