Черкасці матимуть автівки в розстрочку та за зниженою процентною ставкою

Черкасці матимуть автівки в розстрочку та за зниженою процентною ставкою

Банківська програма для фізичних осіб «АВТО В РОЗСТРОЧКУ», що діє на правах фінансового лізингу, нині доступна черкасцям за зниженою процентною ставкою та без будь-яких додаткових комісій.

Авто в розстрочку − можливість користуватися автомобілем уже сьогодні, при цьому сплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж). Угода оформлюється у формі фінансового лізингу. До повного погашення заборгованості за договором лізингу автомобіль належить банку.
«Схема купівлі вживаного авто з зовнішнього ринку означає кредит на купівлю вживаного автомобіля, який продається сторонньою особою, − розповідає керівник напрямку споживчого кредитування Володимир Ридван. − Реєстрацією автомобіля займається банк з подальшим відшкодуванням витрат з реєстрації з клієнта. Банк працює з усіма учасниками ринку авто. Для покупки вживаного автомобіля досить обрати авто та домовитися з продавцем про купівлю його авто через ПриватБанк. При цьому продавець отримує всю вартість свого автомобіля відразу».

Основна перевага для клієнта:
Рішення щодо розстрочення клієнт отримує за 2 хвилини.
Всі турботи, пов\’язані з оформленням документів в органах держреєстрації ПриватБанк бере на себе. Клієнту залишається лише підписати договір і вже незабаром у нього в руках будуть ключі, техпаспорт і номера власного автомобіля.
Клієнт отримує систему GPS-моніторингу. З її допомогою можна в режимі онлайн дізнатися, де знаходиться автомобіль або який маршрут був пройдений за вказаний період. Це дуже зручно, якщо автомобілем буде управляти не тільки клієнт, а хто-небудь ще, наприклад, родичі або працівники.

Клієнт має право достроково повернути розстрочку без будь-якої додаткової плати, пов’язаної з достроковим поверненням.
«Кредити видаються тільки в гривні, − продовжує Володимир Ридван. − Для фізичних осіб на нові з салону та вживані автівки діють процентні ставки: 21 % для нових автівок та 28 % − для вживаних. Мінімальний термін кредиту − 1 рік, максимальний − до 5-ти років. Для вживаних авто страхування по повному пакету КасКО добровільне за умови першого внеску від 25 %».
Умови програми поширюються на нові та вживані автомобілі, вартість яких необмежена (враховуючи легкові авто, мікроавтобуси до 18 місць, вантажівки вантажопідйомністю до 1,6 тонни).
Скористатися програмою «Авто в розстрочку» можуть клієнти віком від 21 до 60 років (фізособи, пенсіонери, ФОП). Обмежень щодо найманих, офіційно і неофіційно працевлаштованих осіб немає.
Детальна інформація та консультування − у будь-якому відділенні ПриватБанка (Ліц НБУ № 22 від 05.10.2011 р.) Чекаємо на вас!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x