Драбівський НВК відвідала владна делегація із області

Драбівський НВК відвідала владна делегація із області

7 листопада голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, заступник начальника Оксана Сімушіна, із робочим візитом відвідали Драбівщину. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської РДА.

Драбівський НВК відвідала владна делегація із області Гості ознайомились із ходом реалізації цільової обласної програми «Інноваційні школи Черкащини» та з навчальним процесом Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С.В. Васильченка – гімназія», який здійснюватиме дослідно-експериментальну роботу з теми «Реалізація моделей перспективного розвитку інноваційних шкіл Черкаської області».

Представники влади ознайомилися з матеріально-технічним та методичним забезпеченням навчально-виховного комплексу. Також поспілкувалися з дітьми, а педагогічні працівники розповіли про освоєння ними сучасних технологій та мультимедійних навчальних комплексів, що були поставлені у рамках виконання програми «Інноваційні школи Черкащини».

Юрій Олегович мав нагоду на собі випробувати можливості сучасних навчальних мультимедійних комплексів та розробок: виміряти власний пульс, температуру вогню за допомогою лабораторного обладнання у кабінеті фізики тощо.

Як зауважив обласний керманич: «Оснащення сучасними інформаційними системами навчальних кабінетів виводить можливості інформаційної підтримки уроку на якісно новий рівень, адже сучасна техніка повною мірою підтримує освітній процес. Участь в обласній цільовій програмі забезпечить умови для створення Школи неперервної економічної освіти з конкурентоспроможним випускником, який підготовлений до сучасного життя, вміє розв’язувати складні проблеми та приймати зважені рішення».

Драбівський НВК відвідала владна делегація із області Також із представниками обласної влади обговорили питання добудови актового та спортивного залів, щоб навчальний заклад мав змогу надавати повноцінні освітні послуги.

Супроводжували Юрія Ткаченка під час знайомства із інноваційними змінами навчального заклладу Голова райдержадміністрації Іван Гайдай та його заступники, голова районної ради Володимир Дзега, депутати обласної ради Сергій Буцько, Григорій Плічко та Вадим Гайович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x