Старшокласники Катеринопільщини визначили орієнтири своєї діяльності

Старшокласники Катеринопільщини визначили орієнтири своєї діяльності

У Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районної ради Ліги старшокласників, на яке були запрошені лідери учнівського самоврядування навчальних закладів Катеринопільщини.
− Психолог Будинку дитячої та юнацької творчості провела ключову вправу на знайомство у вигляді позитивної реклами, на якому старшокласники познайомились, дізнались про своїх однолітків та мали змогу проявити свої лідерські якості. Далі вони розділились на малі групи і кожна з них працювала над завданням – продовжити речення «Лідер – це…», де учні висловили свої думки, яким має бути сучасний лідер. А наприкінці засідання порівняли висловлювання із визначеннями з наукової та публіцистичної літератури, — розповідає методист БДЮТу Аліна Джус.

Продовжилася робота ради проведенням психологом БДЮТ «Експрес-діагностики лідерських здібностей».
Найважливішою подією засідання стали вибори активу – голови та заступника
та учасників ради. За найбільшою кількістю набраних голосів (шляхом таємного голосування) головою Катеринопільської районної ради Ліги старшокласників було обрано Максима Марченка, учня 11 класу Катеринопільського ліцею, заступником − Романа Бадрака, учня 8 класу Шостаківського НВК, та відповідальних за роботу секторів.

Під час засідання учні запитували про вирішення загальних проблем, щодо самоврядування, про подальші перспективи розвитку районної ради Ліги старшокласників.
За результатами зустрічі визначено пріоритетні завдання щодо активізації діяльності учнівського самоврядування в школах району і визначено основні орієнтири діяльності та правила успішної роботи активу на 2017−2018 навчальний рік.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x