Юні черкаські багатоборці – призери всеукраїнських змагань

Юні черкаські багатоборці – призери всеукраїнських змагань

23–25 листопада у м. Івано-Франківськ пройшли заключні змагання 2017 року морських багатоборців державного рівня. У змаганнях брали участь 70 дівчат та 90 юнаків з м. Києва, Львівської , Херсонської, Івано-Франківської та Черкаської областей. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

У чемпіонаті України з акватлону (на дистанції 200 м плавання та 800 м бігу) серед юнаків 16-18 років перше місце посіла команда Черкаської області у складі: Шанава Георгій (представник ОК ДЮСШ «Спартак»), Тараненко Іван та Снесар Денис (обидва вихованці КДЮСШ Черкаської міської ради).

Юні черкаські багатоборці – призери всеукраїнських змагань

В особистому заліку чемпіоном змагань став Снесар Денис, друге місце – Сорочук Богдан (Івано-Франківський коледж фізкультури) і третє місце посів Тараненко Іван.

Команда дівчат Черкаської області: Кошова Фаїна (ОК ДЮСШ «Спартак»), Бережна Даша (ШВСМ), Зінченко Софія (КДЮСШ ЧМР) – стала срібною призеркою чемпіонату, поступившись господарям змагань, третє місце посіла команда м. Київ.

У всеукраїнських змаганнях з акватлону серед дівчат 14-15 років Бережна Дар’я посіла третє місце. Божко Даниіл також став бронзовим призером у цій категорії серед юнаків, Новохатько Єгор (ОК ДЮСШ «Спартак») виборов срібну медаль.

У змаганнях відкритого чемпіонату Івано-Франківської області з акватлону на дистанції 100 м плавання та 400 м бігу серед дівчат 2004-2005 років народження другою стала Анна Борисова (КДЮСШ ЧМР), та в наймолодшій та найбільш чисельнішій категорії (2006 р. н. та молодших) чемпіонкою серед дівчат стала вихованка Черкаського «Клубу юних моряків з флотилією» – Снесар Анастасія та Токман Дмитро (КДЮСШ ЧМР) став бронзовим призером.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x