У черкаській музичній школі провели лекцію-концерт

У черкаській музичній школі провели лекцію-концерт

5 грудня У Черкаській ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка відбулась чергова лекція-концерт «Дитячої філармонії» на тему «Композитори – дітям». В концертній залі школи були присутні учні різних класів, їх батьки та викладачі. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

У виконанні юних музикантів прозвучали твори для дітей українських та зарубіжних композиторів як класичного, народного, так і сучасного, джазового напрямків.

Слухачам сподобались виступи Простибоженко Марії (скрипка, клас старшого викладача вищої категорії Міщенко Віри Михайлівни), Безкровного Дмитра (ксилофон, клас викладача-методиста вищої категорії Черкашина Олександра Олександровича), Харченко Катерини (баян, клас викладача-методиста вищої категорії Козлової Любов Миколаївни), Токової Анастасії (вокал, клас старшого викладача вищої категорії Варавіної Ірини Миколаївни), Красножон Анастасії (фортепіано, клас старшого викладача вищої категорії Андрійчук Наталії Василівни) та інших.

Запам’ятався та приніс справжнє задоволення виступ вокального ансамблю «Політон» (керівник Тетяна Поліщук), який виконав народну африканську пісню мовою оригіналу.

Згідно багаторічної традиції в концерті взяли участь учні всіх відділів школи. Такі заходи об’єднують учнів та викладачів школи у дружню музичну сім’ю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x