Депутати Тальнівщини заслухали звіт голови райради і затвердили низку програм

Депутати Тальнівщини заслухали звіт голови райради і затвердили низку програм

23 лютого відбулося засідання 22 сесії Тальнівської районної ради сьомого скликання, яке провела голова районної ради Валентина Любомська. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Тальнівської райради.

20 лютого громадськість вшановувала пам\’ять загиблих учасників Революції Гідності, серед яких є і тальнівець – Герой України Юрій Паращук. У ці дні в районі провели відповідні заходи, відбулися панахиди та здійснили покладання вінків і квітів до могил, меморіальних дощок.

17 лютого Тальнівщина прощалась із 20-річним старшим матросом 36-ї бригади морської піхоти, якийзагинув у зоні проведення АТО, уродженцем села Криві Коліна Артемом Жовтобрюхом. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків та інших справжніх патріотів України, які віддали своє життя за незалежність, свободу та територіальну цілісність України, її європейський вибір.

Після чого було розпочато сесію районної ради. В її роботі взяли участь депутати обласної ради Копійченко Володимир Петрович та Скіченко Анатолій Петрович, голова райдержадміністрації Клименко Василь Петрович, заступник голови райдержадміністрації Півторак Тетяна Олександрівна, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації та громадських організацій.

Валентина Олександрівна привітала депутатів районної ради, сільських голів та старост, які відзначали свій день народження у міжсесійний період та повідомила про кадрові зміни, які відбулися в міжсесійний період. Зокрема, начальником Тальнівського відділення Звенигородської ОДПІ призначено Маринченка Олександра Васильовича. Голова районної ради привітала його із призначенням та побажала результативної роботи.

Потім спільно із головою райдержадміністрації Василем Клименком виконала приємну місію – вручили нагороди. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток архівної справи в районі та з нагоди 30-річчя роботи в органах місцевого самоврядування та виконавчої влади Почесною Грамотою обласної ради нагороджено начальника архівного відділу райдержадміністрації Валентину Олійник. За сумлінну працю в органах місцевого самоврядування Почесною Грамотою районної державної адміністрації та районної ради нагороджено секретаря Корсунської сільської ради Сергія Касіра. За вагомий внесок в розвиток агропромислового комплексу району оголошено Подяку районної державної адміністрації та районної ради директору Заліської філії сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Корсунь», депутату районної ради Юрію Драгану.

Потім депутати перейшли до розгляду питань. Заслухали звіт голови районної ради про діяльність ради за 2017 рік. Обговоривши звіт, депутати відмітили, що позитивних зрушень вдалося досягнути завдяки кропіткій, щоденній, наполегливій, спільній праці голови районної ради, депутатського корпусу, постій¬них комісій та виконавчого апарату районної ради, завдяки взаєморозумінню із районною державною адміністрацією, сільськими головами, керівниками підприємств, установ, організацій району (проект звіту було оприлюднено на сайті районної ради, опубліковано в газетах «Тальнівщина», «Колос»).

Депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік. По даному питанню інформували начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак та начальник Тальнівського відділення Звенигородської ОДПІ Олександр Маринченко. Було зазначено, що за звітний період до районного бюджету надійшло 299830,8тис. грн. доходів, з них: до загального фонду – 286159,2 тис. грн., спеціального фонду – 13671,6 тис. грн.

Затверджено зміни до районних бюджетів 2017 та 2018 років та до Програм соціально-економічного та культурного розвитку Тальнівського району на 2018 рік; Програми «Турбота» на 2015-2020 роки; програми «Питна вода Тальнівщини» на 2010-2020 роки та низку інших районних програм.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x