На Катеринопільщині селянам нагадали про зимові правила безпеки

На Катеринопільщині селянам нагадали про зимові правила безпеки

26 лютого співробітники Катеринопільського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області провели профілактичні бесіди з питань безпеки життєдіяльності із мешканцями селища Єрки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Захід розпочався із наради з працівниками управління соціального захисту населення місцевого виконкому, під час якої інспекторський склад ДСНС повідомив присутнім статистику надзвичайних подій, які виникли в районі, а також зосередили увагу на пожежах з трагічними наслідками.

Далі рятувальники та соцпрацівники у складі рейдової групи вирушили у профілактичний рейд житловим сектором. Співробітники ДСНС акцентували увагу селян на основних правилах пожежної безпеки у побуті, а також на тому, як запобігти біді у власних помешканнях.

Також учасники рейду наголосили, що іде похолодання, тому варто утриматися від тривалого перебування на вулиці та вживання спиртних напоїв, оскільки можна отримати переохолодження організму та обмороження.

Співробітники ДСНС розповсюдили пам’ятки, у яких викладені основні правила пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x