Черкаську міську гімназію № 9 відвідав експерт Європейської Комісії

Черкаську міську гімназію № 9 відвідав експерт Європейської Комісії

У рамках офіційного візиту до України радник Генерального директорату Європейської Комісії з регіональної та міської політики Майкл Ральф відвідав Черкаську міську гімназію № 9. Він відзначив якість та високий рівень упровадження програм регіонального розвитку освітянами області, повідомляють в управлінні освіти і науки ОДА. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА

Пан Ральф відповідає за розвиток співробітництва з питань регіонального та міського розвитку з Україною та іншими країнами Східного партнерства ЄС. Мета візиту Майкла Ральфа – ознайомлення з реалізацією державної регіональної політики України, зокрема в частині розроблення, фінансування та реалізації проектів регіонального розвитку за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та інших джерел.

Протягом відвідин гімназії № 9 Майкл Ральф учасники делегації ознайомилися з результатами реалізації проекту «Покращення матеріально-технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору», учасником якої є означений заклад освіти.

У рамках візиту до школи гості завітали в класи кадетів та панянок, ознайомилися з впровадженням інноваційних технологій у класах фізики, хімії та історії. Варто зазначити у завдяки участі у програмі «Покращення матеріально-технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору» класи фізики, хімії та біології гімназії обладнано новітнім мультимедійним та лабораторним обладнанням, що дає змогу учням здобувати сучасні знання за передовими технологіями. Присутні мали нагоду на собі протестувати надсучасне обладнання. Особливо вразили гостей досягнення гімназистів у вивченні предмету «Робототехніка»: учні продемонстрували власноруч сконструйовані та запрограмовані роботи, які за допомогою вмілого керування в дитячих руках виконують різноманітні дії.

За результатами зустрічі представник Європейської комісії відзначив вагомі успіхи черкащан у реалізації проекту «Покращення матеріально-технічної бази інноваційних шкіл Черкащини в рамках Концепції нового освітнього простору».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x