Черкаські спортсмени здобули нагороди міжнародних змагань зі спортивної аеробіки

Черкаські спортсмени здобули нагороди міжнародних змагань зі спортивної аеробіки

Міжнародні змагання зі спортивної аеробіки «12th Czech aerobic open» з 9 по 11 березня приймало чеське місто Злін. За нагороди міжнародних змагань боролися спортсмени з 14 країн. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Черкаські спортсмени здобули нагороди міжнародних змагань зі спортивної аеробіки Шестеро вихованців центру дитячої та юнацької творчості м. Черкаси змагалися у 9 видах програм у складі збірної команди України.

Андрієнко Софія у категорії діти 2007-2009 р.н вид програми індивідуальний виступ дівчата посіла 5 місце серед 90 учасниць.

Мельник Назарій у категорії діти 2007-2009 р.н вид програми індивідуальний виступ хлопці посів 4 місце ( 13 учасників).

Чигирик Анастасія у категорії діти 2010-2012 р.н вид програми індивідуальний виступ дівчата посіла 6 місце ( 28 учасниць)

У цій же категорії змагалася найменша наша спортсменка Тертична Анна 2012 р.н , якій на жаль не вдалося потрапити до фіналу.

У виді програми змішана пара діти 2007-2009 р.н. срібло вибороли Андрієнко Софія та Мельник Назарій.

У виді програми змішані трійки діти 2007-2009 р.н у кваліфікації успішно виступили Начкебія Давід , Мельник Назарій, Андрієнко Софія де посіли третє місце (33 трійки). На жаль у фіналі спортсмени не утримались на своїй позиції.

У віковій категорії юніори 2003-2001 р.н індивідуальний виступ дівчата Україну представляла Масанова Катерина , у фінал не потрапила (32 спортсменки).

У віковій категорії дорослі змагалася Ісаєнко Анастасія спортсменка основного складу збірної команди України та тренер черкаських спортсменів, яка принесла своїй команді золото.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x