Новий спортивний майданчик відкрили в Городищі

Новий спортивний майданчик відкрили в Городищі

Поліпшення спортивної інфраструктури є одним із пріоритетів на Черкащині. Про це сказав голова ОДА Юрій Ткаченко на відкритті нового майданчика для ігрових видів спорту в Городищі. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

Його реконструювали за державною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах». Наразі в області зводять ще 9 таких майданчиків. У планах – стільки ж.

– Це будівництво відбувається коштом державного та місцевих бюджетів, – зауважив очільник області Юрій Ткаченко. – Окрім цього, ми маємо низку інших проектів із відновлення спортивної інфраструктури – як на рівні області, так і на місцях, в ОТГ тощо. І це найкраща інвестиція. Бо інвестиція в дітей, у спорт, у здоров’я нації. Футбол уже зараз на Черкащині динамічно розвивається. Цей вид спорту охоплює найбільшу кількість дітей і молоді. І я вдячний усім, хто долучається до реалізації таких проектів.

Нагадаємо, натепер відділення з футболу представлені у 27 дитячо-юнацьких спортивних школах області. За результатами виступів на змаганнях національного рівня футболістки Черкащини здобули 3 644 залікових очки, що дало змогу футболу, як виду спорту, посісти 5-те місце в обласному рейтингу з олімпійських видів спорту.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x