ПриватБанк відкриває футбольні «каси» на українських сайтах і блогах

ПриватБанк відкриває футбольні «каси» на українських сайтах і блогах

ПриватБанк запровадив новий сервіс – веб-віджет для продажу футбольних квитків на матчі лідерів Прем\’єр-ліги України: «Шахтаря», «Дніпра», київського «Динамо», «Металіста» і «Чорноморця». Як повідомили в банку, використання цього простого та зручного віджета дозволить відкрити віртуальні футбольні каси на будь-якому сайті або у блозі, яким користуються футбольні вболівальники.

– У першу чергу такий віджет потрібен футбольним спортивним ресурсам, які тепер можуть надати користувачам не тільки можливість отримати найоперативнішу інформацію, але й швидко придбати квитки на матчі провідних українських клубів, – каже керівник Центру продажу квитків ПриватБанку Христина Кармазіна. – Придбати квиток на омріяний матч можна в будь-якому місті України, а прибуток від продажу квитків стане хорошою матеріальною підтримкою для інтернет-ресурсу.

За допомогою футбольного віджета відвідувачі сайту зможуть за пару хвилин вибрати, оплатити і роздрукувати квиток на футбольний матч улюбленої команди. Оплатити квиток можна карткою будь-якого банку через безпечну систему платежів LiqPay, а роздрукувати – прямо з сайту. Також можна отримати квиток у форматі *.pdf на особисту пошту. Придбаний за допомогою віджета ПриватБанку квиток на матч сканується турнікетами стадіону і не вимагає додаткового обміну. Інформування клієнтів про найближчі спортивні події, а також повернення коштів у разі скасування матчу забезпечує ПриватБанк .

Футбольний віджет ПриватБанку можна встановити безкоштовно. Інтеграція віджету на сайт не вимагає додаткових зусиль зі сторони розробників. Додаткову інформацію про віджет можна отримати, надіславши запит на е-мейл bilet@privatbank.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x