В області під час операції «Урожай-2014» до бюджету надійшло 419 тис грн

В області під час операції «Урожай-2014» до бюджету надійшло 419 тис грн

Триває операція «Урожай-2014», яка проводиться з метою упередження, руйнування і недопущення використання схем ухилення від оподаткування, формування фіктивного кредиту суб’єктами господарювання, що здійснюють операції з сільськогосподарською продукцією. Також працівники Міндоходів здійснюють контроль за повнотою виплати орендної плати орендодавцями земельних ділянок (паїв) та виявленням осіб, що працюють без відповідного оформлення трудових відносин. Результатом цього напряму роботи є надходження податку на доходи фізичних осіб – бюджетоутворювального податку для місцевих бюджетів.

На податковому обліку в Державній податковій інспекції у Черкасах перебуває 29 СГ-юридичних осіб, які мають у користуванні земельні ділянки сільськогосподарського призначення (рілля, сіножаті, пасовища, багаторічні насадження та ін.). Про це «Нову Добу» поінформували в ДПІ у м. Черкасах.

«У червні поточного року проведено 18 протокольних зустрічей із сільгоспвиробниками. За результатами проведених заходів посадові особи зобов’язались додатково укласти 68 трудових договорів. Всього за 6 місяців до бюджету надійшло 419 тис грн податку на доходи фізичних осіб, що на 304 тис грн більше, ніж за відповідний період минулого року та 2 млн 293 тис грн єдиного соціального внеску», – повідомив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа.

Метою операції «Урожай-2014» є соціальний захист сільських громадян, підвищення рівня та умов їхнього життя, утвердження у суспільстві поваги до людей важкої праці, а також динамічний розвиток аграрного сектору економіки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x