Черкаські баскетболісти стартували на турнірі пам’яті Ніколаєва

Черкаські баскетболісти стартували на турнірі пам’яті Ніколаєва

Вчора одна з наймолодших команд «Черкаських Мавпи», команда 2003-го р.н. провела перші офіційні матчі у своїй історії. «Черкаські Мавпи-03» стартували на турнірі пам’яті Олександра Ніколаєва. Хлопці, з якими працює Олександр Молчанов, були укомплектовані в нову команду лише у минулому році. Задля цього «Черкаські Мавпи» провели відбір у всіх черкаських школах. Цьогоріч хлопці цієї вікової групи мають лише дебютувати у чемпіонаті України у формі «Черкаських Мавп». Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Задля того, аби комфортніше себе почувати у турнірних баталіях, наша команда зголосилася на участь у київському чемпіонаті, де за два дні наші хлопці мають зіграти відразу п’ять матчів. Вчора «Черкаські Мавпи» поступилися і здобули перемогу. У першій грі «Мавпи-03» зіграли проти київського «СДЮШОР-5», який виступає поза програмою і укомплектований гравцями, які на рік старше. У цьому матчі перемогу святкували досвідченіші виконавці – 35:33. А от у другій грі проти київських «Хижаків» команда Молчанова мінімально виграла – 35:33. Найкориснішими у цих матчах стали Кирило Крутогуз, Максим Голенков та Максим Пантич.

«Мета лише одна – побачити хлопців у справі, отримати змагальний досвід і провести аналіз. Зараз ми активно готуємося до свого першого Чемпіонату України, поки рано говорити про глобальні висновки, але це можливо уже після цього турніру. Важливо, що ми граємо, а не просто чекаємо початку нового сезону. Це перший турнір для нашої команди. Серед 15-ти гравців, які поїхали у Київ, є багато дуже талановитих гравців, для яких зараз головне – практика. Для новачків кожен матч має неймовірно важливе значення», – зазначив Володимир Молчанов.
Сьогодні наші юні баскетболісти зіграють відразу три матчі, спочатку вони відіграють проти одеситів з команди «Школа Білостінного», а потім проведуть два матчі проти «Авангард-2» та «Авангард-1».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x