«Черкасиводоканал» святкує 100 річчя

«Черкасиводоканал» святкує 100 річчя

Сьогодні, 1 жовтня «Черкасиводоканалу» виповнюється 100 років із дня заснування. 100 років наполегливої роботи, розвитку та досягнень. 100 років довіри від споживачів. Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Черкасиводоканал».

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради у своїй столітній історії завжди докладало максимум зусиль для покращення якості й надійності надання послуг водопостачання та водовідведення, а також робило все можливе для розвитку й розбудови об’єктів ЖКГ, щоби забезпечити життєдіяльність рідного міста.

Нині «Черкасиводоканал» щодня подає споживачам 70–80 тис м³ питної води, якість якої відповідає всім вимогам ДСанПіНу 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною», як за хімічними, так і за бактеріологічними показниками. Водопровідна мережа нараховує 460 км, а мережа каналізації — 264,6 км.

Фахівці КП «Черкасиводоканал» постійно працюють над удосконаленням роботи підприємства. На сьогодні основна увага приділяється економному використанню електроенергії, запровадженню новітніх технологій очистки води, реконструкції мереж водопостачання і водовідведення з використанням сучасних матеріалів та передових підходів.

“Черкасиводоканал” вирішив зробити подарунок місту до свого столітнього ювілею. Біля адміністративної будівлі Водоканалу, на розі вулиць Ватутіна та Громова, для містян збудували сквер із символічною назвою «Водограй». Відкриття скверу відбудеться 3 жовтня 2014 р. об 11.00 год.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x