Кандидат у нардепи просить своїх волонтерів протидіяти підкупам

Кандидат у нардепи просить своїх волонтерів протидіяти підкупам

Кандидат у народні депутати України по 194 округу Олег Петренко днями зустрівся з волонтерами. Близько двох сотень добровольців зголосилися допомогти Олегові на виборах. Про це «Нова Доба» дізналася з власних джерел.
Під час зустрічі Олег Петренко розповів добровільним помічникам про своє життя, зокрема, перебування на Майдані та в батальйоні «Азов».

– Я знаю Олега дуже давно. Він – порядна людина. Крім того, воїн АТО. Олег Петренко не побоявся іти й захищати всіх нас на Сході. Переконана, що в парламенті він докладе всіх зусиль, щоб поліпшити наше життя, – пояснює своє рішення допомагати кандидату доброволець Тетяна Гудзенко.

Найбільше під час спілкування з волонтерами Петренко звернув увагу на чесність виборів. Він попросив волонтерів протидіяти підкупам – побачивши такі факти, повідомляти правоохоронців або в його штаб.
– Для мене чесність виборів є такою ж важливою, як і перемога у виборчих перегонах. Черкаський 194 округ уже встиг прославитися шуфричами й поплавськими. Після Революціїї Гідності, після подій на Донбасі Черкаси не мають права знову так зганьбитися, – говорить кандидат у нардепи від партії «Блок Петра Порошенка».

П.А.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x