На оплату комунальних послуг переселенці отримали майже три мільйони гривень

На оплату комунальних послуг переселенці отримали майже три мільйони гривень

У Черкаській області продовжується системна робота по взяттю на облік внутрішньо переміщених осіб та виплати їм соціальної допомоги.

За словами начальника відділу соціальних виплат та пільг Алли Нечипоренко на облік уже взята 4691 сім’я, у складі яких 7967 осіб. І з них 4013 сімей звернулося за отриманням адресної допомоги на проживання та оплату комунальних послуг.

– Наразі із 4013 сімей, які звернулися до органів соціального захисту населення по допомогу, 3551 вже її призначено. На цей час вона профінансована 1663 сім’ям на загальну суму 2,7 мільйона гривень, – повідомила Алла Нечипоренко.
Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті соціального захисту Черкаської ОДА.
Окрім того станом на 5 грудня 2014 року за призначенням державної соціальної допомоги до управлінь соціального захисту населення області звернулася 1041 сім’я, в складі якої 2899 осіб.

871 сім’ї вже призначено державну соціальну допомогу. По інших сім’ям триває процес призначення.

94 сім’ї з Донецької та Луганської областей відмовилися отримувати державну соціальну допомогу у зв’язку з поверненням на місце постійного проживання.

По 1704 особам комісією з питань надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів обласного бюджету прийнято рішення про виділення допомоги. Загальна сума допомоги склала 852,0 тис. грн., з розрахунку 500 грн. на особу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x