Кораблю «Кам’янка» допомогли шефи

Кораблю «Кам’янка» допомогли шефи

Протягом шістнадцяти років Кам’янська районна державна адміністрація постійно надає допомогу особовому складу корабля «Кам’янка», що базується в Севастополі. Про це «Новій Добі» розповіли в Кам’янській РДА.

На честь нашого міста названо корабель, який займається науково-дослідними роботами. Морський водолазний корабель «Кам’янка» оснащений сучасними засобами навігації й спеціальним облаштуванням для забезпечення водолазних робіт. Судно використовується в дослідних роботах океанаріуму.

«Державний океанаріум» – це науково-дослідний центр Збройних сил України. Знаходиться він в чарівній місцевості в західній частині Геракліївського півостріва на території загальнозоологічного замовника загальнодержавного значення «Бухта Козача». Це найбільший центр, що займається морськими біотехнічними системами, проблемами гідробіоніки, збереження й відновлення рідкісних та зникаючих видів рослин і тварин, загальною « прикладною екологією, підводно-пошуковими роботами.

Час, довжиною в десятки років, ввібрав в себе будівництво, розвиток, проблемні роки і відродження до життя в реаліях, що склалися для океанаріуму. Цей науково-дослідний центр є власністю України, але фактично є надбанням багатьох країн і міст.
Ось і наша Кам’янка зробила свій невеликий внесок в «Державний океанаріум». На чергову річницю корабля від органів виконавчої влади були презентовані подарунки морському водолазному кораблю «Кам’янка».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x