На Лисянщині троє чоловіків обікрали підприємство

На Лисянщині троє чоловіків обікрали підприємство

Щоб отримати кошти на оковиту, троє чоловіків викрали металеві вироби з території одного із приватних підприємств, завдавши збитків на суму близько 700 гривень. Зловмисників затримано. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Лисянського районного відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку металевих профілів та уголків з території одного із товариств району. Оглянувши місце пригоди та поспілкувавшись з керівництвом товариства міліціонери розпочали пошуки крадіїв. Від місцевих жителів оперативники з’ясували, що днями 45-річний місцевий житель пропонував односельцям металеві вироби схожі за описом на викрадені.

Чоловік підтвердив працівникам міліції, що має на продаж металеві вироби але їх походження пояснити так і не зміг. Розуміючи, що його викрили, зізнався у скоєному та розповів, що крадіжку вчинив разом з двома односельцями – 20-ти та 27-років. На територію підприємства потрапили через дірку в паркані, яку зробили за допомогою кусачок. Викрали металеві вироби та перенесли у двір одного із крадіїв. Викрадене майно продавали місцевим жителям, а кошти витрачали на харчі та алкоголь.

Як повідомив начальник Лисянського районного відділу міліції Юрій Войцехівський за даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x