Молоді вчителі Кам’янщини планували роботу на 2015

Молоді вчителі Кам’янщини планували роботу на 2015

Днями в приміщенні Кам’янського будинку творчості дітей та юнацтва пройшло засідання ради молодого вчителя при профспілковій організації. На заході були присутні голова Кам’янської райдержадміністрації Плєшкань Андрій Миколайович, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Шамрай Олександр Григорович, голова ради молодих вчителів Галата Ірина Петрівна, завідуюча РМК Воронова Ольга Володимирівна, методист РМК Гріпас Галина Григорівна.

Під час зустрічі молоді вчителі ознайомились з планом роботи на рік, обговорили участь у спортивних спартакіадах району.
Цікавим було і практичне питання заходу. До дня Святого Валентина з молодими педагогами була проведена вікторина «Що ти знаєш про цей день?». Переможці були нагороджені солодощами від районної профспілки працівників освіти. Зустріч закінчилась за круглим столом, під час якого були обговоренні питання подальшої роботи ради молодого вчителя.

Учасники ради молодого вчителя відзначили безпосередність спілкування, під час якого багато чого почерпнули для своєї подальшої роботи, і подякували організаторам за проведений цікавий захід.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x